ua en ru

У Донецькій області в 80% населених пунктів підключене централізоване водопостачання

У Донецькій області в 80% населених пунктів підключене централізоване водопостачання Фото: у Донецькій області в 80% населених пунктів підключене централізоване водопостачання (pixabay.com)

У Волноваському та Олександрівському районах наповнюються резервуари

За станом на 16 червня 2017 року 80% населених пунктів у Донецькій області підключені до централізованого водопостачання. Про це Facebook повідомляє Головне управління Державної служби по надзвичайним ситуаціям в Донецькій області.

Так, згідно з повідомленням, 15 червня була запущена Карлівська фільтрувальна станція. Увечері того дня вода почала надходити в водопровідні мережі споживачів (першим населеним пунктом стало місто Красногорівка Мар'їнського району).

Вночі 16 червня була запущена в роботу Велико-Анадольська фільтрувальна станція. Станом на 07:00 16.06.2017 до централізованого водопостачання підключено населення Мар'їнського, Добропільського, Покровського районів і населених пунктів Селидівського міської ради, що складає більше 80% населених пунктів від загальної кількості, які були відключеними. По інших населених пунктах (Волноваський та Олександрівський райони) проводиться наповнення резервних резервуарів.

Щодо обстановки з водопостачанням на території області Станом на 13:25 15 червня запущено в роботу Карлівська фільтрувал...

Опубліковано Головне управління ДСНС України у Донецькій області 15 червня 2017 р.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що пуско-налагоджувальні роботи на Південно-Донбаському водоводі були завершені 15 червня 2017 року.