ua en ru

В Авдіївці внаслідок негоди припинено водопостачання

В Авдіївці внаслідок негоди припинено водопостачання Ілюстративне фото (facebook.com/theministryofdefence.ua)

На території Донецької обл. оголошено штормове попередження

В Донецькій області внаслідок негоди було знеструмлено 3 населених пункти та припинено водопостачання в місті Авдіївка. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій з посиланням на Укргідрометцентр.

Як зазначається, на території Донецької області оголошено штормове попередження.

"За повідомленням Укргідрометцентру, 6-7 вересня спостерігаються окремі пориви вітру і шквали 15-20 м/с", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що станом на 07:00 в результаті негоди в Донецькій області було знеструмлено 3 населених пункти.

"Так, 6 вересня о 19:00 через сильний вітер сталося пошкодження повітряної лінії електропередач, що живить Донецьку фільтрувальну станцію. В результаті було припинено водопостачання м. Авдіївка", - зазначають в прес-служби.

Крім того, як зазначається, внаслідок погіршення погодних умов від централізованого електропостачання частково відключено Маріуполь (200 абонентів), с. Васілівка Волноваського району (81 абонент) та с. Дронівка Бахмутського району (136 абонентів).

Нагадаємо, раніше синоптики попереджали про грози та шквали в Україні 7 вересня. Згідно з даними Укргідрометцентру, протягом доби 7 вересня в Україні, крім Житомирської, Чернігівської, Сумської, Полтавської, Харківської, Луганської області, очікуються грози.

Зазначимо, згідно з прогнозом синоптиків, 7 вересня 2018 року майже на всій території України очікуються дощі з грозами, тільки в Київській, Чернігівській і Сумській області без опадів, температура повітря підніметься до +26.

В Києві без опадів, температура вдень від +24 до +26, вночі від +15 до +17.

Разом з тим, повідомлялося, що в Києві протягом п'ятниці, 7 вересня, переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.