ua en ru

Погода на сьогодні: майже на всій території України дощі з грозами, температура до +28

Погода на сьогодні: майже на всій території України дощі з грозами, температура до +28 Ілюстративне фото з відкритих джерел)

У Києві вдень до +26, опадів не очікується

Погода на сьогодні: 7 вересня 2018 року майже на всій території України очікуються дощі з грозами, тільки в Київській, Чернігівській і Сумській області без опадів, температура повітря підніметься до +26. Про це повідомляє Гідрометцентр при Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Прогноз погоди в регіонах на сьогодні

За даними українських синоптиків, на заході очікуються дощі з грозами, денна температура становитиме від +20 до +25, вночі до +13. На півночі України переважно без опадів, тільки в Житомирській області очікуються дощі, температура повітря вдень від +24 до +26, вночі до +17 вночі, в центральних областях також очікуються дощі з грозами, температура від +23 до +25, вночі - до +17.

У східних регіонах також очікуються дощі, денна температура від +23 до +26, вночі до +17. На півдні очікуються дощі, температура повітря від +22 до +25 вдень, вночі до +17, в Криму теж очікується гроза, температура підніметься до +26, вдень +19 вночі.

Погода на сьогодні: майже на всій території України дощі з грозами, температура до +28

Погода у Києві на сьогодні

сьогодні В Києві без опадів, температура вдень від +24 до +26, вночі від +15 до +17.