ua en ru

У Донецькому міському суді закінчилося чергове засідання суду над Савченко

У Донецькому міському суді закінчилося чергове засідання суду над Савченко Фото: суд над Савченко

Наступне засідання відбудеться 28 жовтня об 11:00

У Донецькому міському суді Ростовської області, сьогодні, 26 жовтня, проходило чергове засідання у справі української льотчиці, народного депутата Надії Савченко. Звинувачення представляло зібрані докази, повідомляє "Медіазона".

"Донецький міський суд Ростовської області продовжує вивчати справу проти Надії Савченко - українського військовослужбовця, обвинуваченої російським слідством у причетності до загибелі журналістів ВГТРК під обстрілом в Луганській області. Звинувачення представляє зібрані докази", - йдеться в повідомленні.

У ході засідання суддя повідомив, що з прикордонного управління Ростовської області повідомили, що не мають інформації про обмеження на в'їзд для Віри Савченко. Крім того, за його словами, надійшла заява від свідка, лікаря Кучеренко з Луганська, про оголошення показань за його відсутності.

Як повідомляється, в ході засідання спецназівець у масці зробив зауваження першому секретареві посольства Франції в Росії Матільд де Жермен за те, що вона малює в ході засідання.

"Суддя каже, що в суді заборонено фотографувати і малювати, Жермен каже, що бачила раніше малюнки з російських судів і не знала, що це заборонено", - йдеться в повідомленні.

Як повідомив адвокат захисту у справі Савченко Микола Полозов, наступне засідання суду над Савченка відбудеться 28 жовтня.

"На сьогодні засідання завершено. Наступне засідання 28.10 в 11:00", - написав він в Twitter.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ході попереднього засідання суду над Савченко прокурори оголошували свідчення свідків, які не приїхали на суд.