ua en ru

Жебрівський заявив про саботаж подачі газу в Авдіївку по новому трубопроводу

Жебрівський заявив про саботаж подачі газу в Авдіївку по новому трубопроводу Фото: Павло Жебрівський (facebook.com/zhebrivskyi)

Павло Жебрівський попросив генерального прокурора і голову СБУ дати правову оцінку діям керівництва "Донецькоблгазу"

В четвер, 8 лютого, голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський попросив генерального прокурора і голову СБУ дати правову оцінку діям керівництва "Донецькоблгазу". Про це, у зв'язку зі ситуацією в Авдіївці і Ясинуватскому районі, він написав у Facebook.

За його словами, жителі Авдіївки і семи селищ Ясинуватського району опинилися в заручниках монополіста ВАТ "Донецькоблгаз", який саботує подачу газу по готовому газопроводу.

"Звернувся до Генерального прокурора, керівника СБУ з проханням дати правову оцінку діям керівництва і власників облгазів. На мою думку (як юриста, колишнього слідчого), це - сприяння терористичним організаціям у формі саботажу", - звернувся в повідомленні голова ВГА.

Також він додав, що виражає надію на швидку офіційну правову оцінку діям керівництва та власників ВАТ "Донецькоблгаз".

Жителі Авдіївки та семи селищ Ясинуватського району опинилися у заручниках монополіста - ПАТ «Донецькоблгаз», який буквально саботує подачу газу людям по вже готовому газогону. Звернувся до Генерального прокурора, керівника СБУ з проханням дати правову оцінку діям керівництва і власників облгазу. На мою думку (як правника, колишнього слідчого), це - сприяння терористичним організаціям у формі саботажу. Сподіваюся, що діям керівництва та власників ПАТ «Донецькоблгаз» офіційна правова оцінка буде дана найближчим часом.

Опубліковано Павлом Жебрівським 8 лютого 2018 р.

Нагадаємо, в Донецькій області виявили схованку з фугасами російського маркування.