ua en ru

У Донецькій області виявили сховок з фугасами російського маркування

У Донецькій області виявили сховок з фугасами російського маркування Фото: на Донбасі виявили російські фугаси (dpsu.gov.ua)

Близтко 10 фугасів виявили донецькі прикордонники

Прикордонники виявили у Донецькій області сховок з фугасами російського маркування. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

"У результаті проведення спільних заходів правоохоронці виявили поблизу траси "Бугас-Новотроїцьке" схрон з боєприпасами. В ньому знаходилося близько 10 фугасів. Наявні боєприпаси мають маркування РФ та могли призначатися для враження рухомої цілі на цьому ж напрямку", - йдеться у повідомленні.

Також прикордонники додали, що сховок був розташований поряд із цим маршрутом регулярно рухаються транспортні засоби з цивільними громадянами, представниками міжнародних організацій та переміщуються українські військовослужбовці.

У Донецькій області виявили сховок з фугасами російського маркуванняУ Донецькій області виявили сховок з фугасами російського маркуванняУ Донецькій області виявили сховок з фугасами російського маркування

Фото: на Донбасі виявили російські фугаси (dpsu.gov.ua)

На місці виявлення сховку працює поліція і співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Коло причетних осіб встановлюється.

Нагадаємо, у четвер, 8 лютого у штабі АТО повідомили, що із території Російської Федерації було здійснено обстріл підрозділів українських прикордонників у Луганській області.