ua en ru

На Донбасі видавали фіктивні довідки бойовикам, які не були на передовій, - розвідка

На Донбасі видавали фіктивні довідки бойовикам, які не були на передовій, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Російське командування ввело новий порядок нарахування грошей бойовикам

На Донбасі було виявлено численні факти шахрайства "чиновників", які видавали фіктивні довідки бойовикам, які не були на передовій. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Російське окупаційне командування на території Донецької та Луганської областей під тиском зростаючого невдоволення особового складу було змушене почати виплату грошового забезпечення за виконання завдань на передових позиціях. Разом з тим, більшість військовослужбовців не отримали очікуваних сум через запровадження нового порядку нарахування грошей (перебування у складі передових підрозділів не менше 30 днів). Також було виявлено численні факти шахрайства штабних чиновників, оформляли фіктивні довідки особам, взагалі не перебували на передових позиціях", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 18 червня Російське окупаційне ...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 18 червня 2017 р.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що на Донбасі не виплатили зарплату цілого підрозділу бойовиків за один випадок дезертирства.