ua en ru

На Донбасі збільшилася кількість вчинених військовими РФ злочинів з використанням зброї, - розвідка

На Донбасі збільшилася кількість вчинених військовими РФ злочинів з використанням зброї, - розвідка Фото: військові РФ на Донбасі

Військові РФ "розважаючись хаотичною стрільбою з вогнепальної зброї" поранили цивільну особу

На окупованому Донбасі збільшилася кількість вчинених військовослужбовцями Російської Федерації злочинів з використанням вогнепальної зброї. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Зокрема, зазначається, що військові РФ "розважаючись хаотичною стрільбою з вогнепальної зброї" поранили цивільну особу.

"У з’єднаннях і частинах 1 АК (Донецьк) та 2 АК (Луганськ) ЗС РФ спостерігається збільшення кількості злочинів з використанням вогнепальної зброї. 17 лютого ц.р. військовослужбовці 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ розважалися хаотичною стрільбою з вогнепальної зброї, у результаті чого було поранено цивільну особу", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що військові РФ обстріляли контрольно-перепускний пункт бойовиків, та поранили службовця.

"Ввечері цього ж дня в Голубовці (колишній Кіровськ) невідомі особи у військовій формі обстріляли контрольно-перепускний пункт цієї бригади та поранили сержанта Полежаєва Назара Андрійовича, 11.01.1992 р.н.", - йдеться у повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 19 лютого У з’єднаннях і части...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 19 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що протягом 16-17 лютого 2017 року на Донбасі загинули 10 та отримали поранення двоє військових РФ.