ua en ru

Розвідка повідомляє про 10 загиблих та 2 поранених військових РФ на Донбасі

Розвідка повідомляє про 10 загиблих та 2 поранених військових РФ на Донбасі Фото: військові РФ на Донбасі

У з’єднаннях і частинах військових РФ на Донбасі продовжуються випадки дезертирства

Протягом 16-17 лютого 2017 року на Донбасі загинули 10 та отримали поранення двоє військовослужбовців Російської Федерації. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, на Донбасі продовжуються провокаційні обстріли позицій сил АТО із застосуванням 122-мм артилерійських систем, 82 і 120-мм мінометів, танків та стрілецької зброї.

"Мінометним розрахунком 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК здійснено обстріл передових позицій цього ж полку у районі н.п.Спартак. 16-17 лютого ц.р. втрати в 11 окремому мотострілецькому полку від “дружнього” вогню склали вбитими - десять військовослужбовців та пораненими - два", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що у з’єднаннях і частинах 2 АК (Луганськ) ЗС РФ продовжуються випадки дезертирства.

"17 лютого ц.р. двоє військовослужбовців (громадяни РФ, члени російських козачих громадських організацій) 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК самовільно залишили місце несення служби", - йдеться у повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 18 лютого Противник продовжує ...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 18 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО від осколкового поранення загинув український волонтер.