ua en ru

На Донбасі звільнилися 28 бойовиків через невдоволення командуванням, - розвідка

На Донбасі звільнилися 28 бойовиків через невдоволення командуванням, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

Військовослужбовці звинувачують командира бригади у зловживанні спиртними напоями

В одній з бригад бойовиків на Донбасі звільнилися 28 військовослужбовців протягом березня-квітня цього року. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України Facebook.

"У 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК спостерігається зростання невдоволення особового складу безвідповідальним ставленням посадових осіб з числа офіцерів ЗС РФ до забезпечення належних умов проходження служби в бригаді. Протягом березня-квітня двадцять вісім військовослужбовців зі складу розвідувальної роти бригади подали рапорти на звільнення", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що причиною масового звільнення військовослужбовців стало зловживання алкоголем командира бригади.

"Незадоволені військовослужбовці звинувачують командира бригади і офіцерів штабу в систематичному зловживанні спиртними напоями, віддачі в нетверезому стані недоцільних і суперечливих наказів і розпоряджень, призводить до надмірного фізичного і морального навантаження і не бойових втрат серед особового складу. Для перевірки стану справ у бригаду прибула комісія корпусу", - повідомляє розвідка.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей станом на 11 квітня Російські окупаційн...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 11 квітня 2017 р.

Нагадаємо, вчора розвідка повідомляла, що бойовики на Донбасі навмисне завищують показники кількості обстрілу з боку сил антитерористичної операції з метою виправдання обстрілів у відповідь.