ua en ru

На Донбасі протягом дня бойовики 6 разів порушили перемир'я, поранено 2 українських військових, - штаб

На Донбасі протягом дня бойовики 6 разів порушили перемир'я, поранено 2 українських військових, - штаб Фото: сили АТО на Донбасі (facebook.com/ato.news)

Бойовики обстрілювали позицій українських військ з мінометів і гранатометів

На Донбасі протягом дня, 9 жовтня, російсько-окупаційні угруповання обстрілювали позицій українських військ з мінометів і гранатометів різних видів, порушивши 6 разів перемир'я. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Повідомляється, що найбільш неспокійно було на Приморському напрямку. Тут російські окупанти вночі з автоматичних гранатометів били по укріплень сил АТО неподалік Красногорівки. В свою чергу наші військові накрили ворога вогнем з великокаліберного кулемета. В результаті протистояння отримав поранення один український боєць. Постраждалого оперативно госпіталізували і, на даний момент, стан його здоров'я оцінюється як задовільний.

Крім того, під ранок проросійські найманці обстріляли наші позиції з протитанкового гранатомета у Талаковки. В результаті провокації один військовослужбовець Збройних Сил України отримав бойову травму. А близько 16 годин ворог в районі Широкіно застосував 82-міліметровий міномет.

Вдень на Донецькому напрямку бойовики обстрілювали з кулеметів українських захисників у Авдіївки і Невельського.

Також на Луганському напрямку факт застосування противником протитанкового гранатомета зафіксований неподалік Новоолександрівки.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement ЗВЕДЕННЯ ПРЕС-ЦЕНТРУ ШТАБУ АТО СТАНОМ НА 18.00 9 ЖОВТНЯ 2017 РОКУ ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 9 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, згідно з даними на 8 жовтня, в зоні проведення антитерористичної операції на Донбас у результаті бойових дій загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає.