ua en ru

На Донбасі за добу поранено двох українських військових

На Донбасі за добу поранено двох українських військових Фото: ООС на Донбасі (mil.gov.ua)

Російсько-окупаційні війська 63 рази порушували режим припинення вогню

У районі проведення операції Об’єднаних сил (ООС) минулої доби під час бойових дій двоє українських військових отримали осколкові поранення, втрати противника уточнюються. Про це повідомив штаб ООС у Facebook.

"Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася складною. Бойові дії не припинялись вздовж всієї лінії зіткнення", - також йдеться у повідомленні.

Упродовж минулої доби російсько-окупаційні війська 63 рази порушували режим припинення вогню, з них 20 разів застосовували міномети та артилерію.

У штабі уточнили, що активна оборона на Луганському напрямку тривала в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Троїцьке, на Донецькому - в районах населених пунктів Світлодарськ, Новолуганське, Зайцеве, Верхньоторецьке.

Крім того, тривають бойові дії в районі Авдіївської промзони та населеного пункту Піски, а також на Маріупольському напрямку в районах Талаківки, Водяного та Широкина.

У штабі зазначили, що підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону та давали адекватну відповідь.

Зведення прес-центру об’єднаних сил станом на 7:00 14 травня 2018 року #ООС #Операція_ОС #зведення Минулої доби, у...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint forces operation 13 травня 2018 р.

Нагадаємо, у штабі ООС вважають, що зміна формату операції на Донбасі удосконалила систему розвідки вздовж лінії розмежування.