ua en ru

На Донбасі за добу поранено 5 українських військових

На Донбасі за добу поранено 5 українських військових Ілюстративне фото (mil.gov.ua)

Бойовики за добу здійснили 24 обстріли позицій сил ООС

У районі проведення операції об’єднаних сил (ООС) минулої доби, 25 вересня, п'ятеро українських військовослужбовців були поранені. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС у Facebook.

Бойовики 24 рази відкривали вогонь по позиціях військ ООС, у тому числі з озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. Вони вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Так, протягом минулої доби ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Золоте, Катеринівка, Новолуганське, Зайцеве, Піски, Тарамчук, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине", - повідомляють у ООС.

Крім цього, бойовики обстріляли позиції ООС поблизу населеного пункту Гнутове з міномету калібру 82 мм.

За даними розвідки, 25 вересня двох бойовиків знищено та ще шістьох поранено.

Від початку поточної доби, 26 вересня, противник обстріляв позиції ООС поблизу населеного пункту Кримське з гранатометів та стрілецької зброї. При цьому важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед особового складу ООС немає.

На Донбасі за добу поранено 5 українських військових

Скріншот (facebook.com/pressjfo.news/)

Нагадаємо, 25 вересня спікер Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк повідомив, що в одному з населених пунктів окупованої частини Донецької області бойовики підірвали продовольчий магазин, внаслідок чого постраждали 5 цивільних.