ua en ru

На Донбасі зростає кількість злочинів військових РФ проти місцевих жителів, - розвідка

На Донбасі зростає кількість злочинів військових РФ проти місцевих жителів, - розвідка Фото: бойовики (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

ФСБ затримала російського військового за зберігання та розповсюдження наркотиків

На окупованих територіях Донецької та Луганської областей продовжує зростати кількість злочинів проти населення з вини та за участю кадрових російських військовослужбовців. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Зокрема, 20 липня співробітники ФСБ Росії затримали начальника розвідки 7 окремої мотострілкової бригади (Брянка) 2 АК (Луганськ) 8 армії (Новочеркаськ) Південного військового округу ЗС РФ Мартиненко Дениса Євгеновича (позивний "Дельфін", 13.01.1979 р.) за зберігання та розповсюдження наркотичних речовин", - повідомили в розвідці.

Нагадаємо, за даними розвідки, на підконтрольній самопроголошеної "Донецької народній республіці" території поширюються чутки про швидке настання української армії.

Розвідка повідомила, що противник продовжує вживати заходи щодо дискредитації сил АТО і введенню в оману мирного населення шляхом поширення інформації про можливості наступальних дій підрозділами ЗС України найближчим часом.