ua en ru

На Донбасі поранення отримали 4 українських військових

На Донбасі поранення отримали 4 українських військових Иллюстраивное фото: АТО на Донбасі (facebook.com ato.news)

Бойовики 28 раз обстріляли позиції ВСУ

На Донбасі 24 квітня бойовики 28 раз обстріляли позиції Збройних сил України, в результаті обстрілу четверо військових отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"У першу половину доби режим повного припинення вогню бойовиками російсько-окупаційних військ не дотримався. Станом на 18:00 зафіксовано 28 обстрілів українських опорних пунктів. Внаслідок виконання бойових завдань четверо українських воїнів отримали поранення. Наших захисників доставили в лікувальні установи, їм надана кваліфікована медична допомога", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, на Донецькому напрямку з 120 мм мінометів противник обстріляв наші позиції в районі Водяного, а з мінометів калібру 82 мм - поблизу Широкіно. З гранатометів і стрілецької зброї агресор відкривав вогонь по укріпленнях сил АТО неподалік Лебединського, Талаковки, Авдіївки і Мар'їнки, з гранатометів - близько Новотроїцького, з великокаліберних кулеметів - поблизу Павлополя, а з стрілецької зброї - в районі Кам'янки. Крім цього, захисників Талаковки і Павлополя обстрілювали ворожі снайпери.

На Луганському напрямку 120 і 82 мм міномети окупанти застосували по українських позиціях під Луганським і Новолуганским, міномети калібру 82 мм - поблизу Троїцького, а гранатомети та стрілецька зброя - в районі населеного пункту Валуйское.

Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 24 квітня 2018 року У першу половину доби режим повного припинення вогню...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 24 квітня 2018 р.

Нагадаємо, 23 квітня в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики за минулу добу здійснили 44 обстрілу, п'ять українських військовослужбовців отримали поранення.