ua en ru

На Донбасі поранено українського військового

На Донбасі поранено українського військового Ілюстративне фото (flickr.com/ministryofdefenceua)

З початку доби бойовики здійснили 10 обстрілів

З початку поточної доби, 5 липня, внаслідок обстрілів бойовиків на Донбасі один український військовий отримав поранення. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на прес-службу Міністерства оборони.

Як зазначається, бійця ООС евакуйовано до військового шпиталя. Як зазначається, з початку доби бойовики здійснили 10 обстрілів.

Нагадаємо, на Донбасі протягом минулої доби, 4 липня, збройні формування Російської Федерації 30 разів порушили режим припинення вогню, унаслідок чого один український військовослужбовець загинув, три - отримали поранення та ще троє - бойове травмування.

Як зазначається, Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки і співпраці в Європі інформувала, що на Донбасі загинули 7 мирних жителів з початку 2019 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 2 липня бойовики на Донбасі обстріляли автомобіль, у результаті чого отримали поранення двоє волонтерів. За день до цього бойовики обстріляли санітарний автомобіль. У результаті обстрілу загинули двоє медиків - Сергій Майборода та Ірина Шевченко.