ua en ru

На Донбасі п'яні військові РФ влаштували сутичку у підрозділі через не проведення їх ротації

На Донбасі п'яні військові РФ влаштували сутичку у підрозділі через не проведення їх ротації Фото: бойовики на Донбасі (ednist.info)

Внаслідок сутички поранено двох військових РФ

На окупованому Донбасі п'яні військовослужбовці Російської Федерації влаштували сутичку у підрозділі через не проведення їх ротації. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"21 червня ц.р. військовослужбовці розвідувального підрозділу в стані алкогольного сп’яніння самовільно залишили передові позиції та прибули до підрозділу з метою з’ясування причин не проведення їх ротації", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок сутички між прибулими та добовим нарядом двоє військових РФ з важкими травмами відправлені до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через чутки про проведення "наступальних дій" сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі у лавах військовослужбовців Російської Федерації посилюються панічні настрої. Крім того, морально-психологічний стан особового складу військових РФ залишається низьким.