ua en ru

Через чутки про "наступ" сил АТО у лавах бойовиків посилюються панічні настрої

Через чутки про "наступ" сил АТО у лавах бойовиків посилюються панічні настрої Фото: бойовики на Донбасі (ednist.info)

Морально-психологічний стан особового складу військових РФ залишається низьким

Через чутки про проведення "наступальних дій" сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі у лавах військовослужбовців Російської Федерації посилюються панічні настрої. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Серед військовослужбовців, що перебувають на передових позиціях, поширюються чутки щодо проведення наступальних дій сил АТО, які призводять до посилення панічних настроїв", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що через відсутність мотивації, зневажливе ставлення з боку військових РФ, які перебувають на керівних посадах, незадовільне фінансове та матеріальне забезпечення, що призводить до систематичного зловживання спиртними напоями та самовільного залишення бойових позицій, морально-психологічний стан особового складу військових РФ залишається низьким.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованому Донбасі п’яні бойовики влаштували "армійське ралі” на військових автомобілях у місті Алчевськ (Луганська область).