ua en ru

На Донбасі загинув один український військовий

На Донбасі загинув один український військовий Фото: ООС на Донбасі (mil.gov.ua)

З початку поточної доби, 20 червня, бойовики два рази обстріляли позиції Об'єднаних сил

Вчора, 19 червня, бойовики на Донбасі 24 рази порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку ООС у Facebook.

Бойовики відкривали вогонь по українським позиціям з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
Вони обстріляли позиції бійців ООС біля населених пунктів Новотроїцьке, Лебединське, Мар'їнка, Піски, Водяного, Павлопіль, Богданівка, Гнутово, Новозванівка, Луганського, Зайцеве, Попасна, Кримське, Світлодарськ, Новотошківське, Південного. За минулу добу один український захисник загинув і двоє отримали поранення.

З початку поточної доби, 20 червня, бойовики два рази обстріляли позиції Об'єднаних сил: поблизу Павлопіля та Луганського. За поточну добу один український військовослужбовець отримав поранення.

Нагадаємо, у середу, 19 червня 2019, внаслідок обстрілу бойовиків в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі загинув один український військовий, ще один отримав поранення.

Раніше РБК-Україна писало, що представник України в Тристоронній контактній групі Леонід Кучма назвав умову для скасування блокади окупованих районів Донецької та Луганської областей. За його словами, скасування блокади можливе лише після повернення українських активів в українське правове поле.