ua en ru

На Донбасі підірвався на міні російський офіцер

На Донбасі підірвався на міні російський офіцер Фото: табличка (facebook.com)

На Донбасі 27 вересня підірвався на мінно-вибуховому пристрої один з офіцерів Російської Федерації. Він нещодавно прибув до лав бойовиків під час ротації російських офіцерів.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Як повідомляється, у результаті підриву на міні, яка була встановлена бойовиками, російський офіцер дістав важке поранення з втратою частини нижньої кінцівки.

Також у відомстві зазначають, що командування оперативного угруповання російсько-окупаційних військ продовжує використовувати режим припинення вогню для нарощування інженерного обладнання передових позицій майже по всій лінії розмежування.

Таким чином, минулого тижня бойовики споруджували окопи та бліндажі на Новоайдарському, Сєверодонецькому, Курахівському, Торезькому і Маріупольському напрямках. Крім того, окупанти встановлювали нові і відновлювали існуючі мінно-вибухові загородження, в тому числі поблизу приватних будинків місцевого населення.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що бойовики збільшують мінні поля і розміщують боєприпаси у житлових масивах.

Також РБК-Україна писало, що на Донбасі в районі населеного пункту Піски підірвалися на міні двоє українських військових.