ua en ru

На Донбасі відзначається нове загострення ситуації, - Тимчук

На Донбасі відзначається нове загострення ситуації, - Тимчук Фото: проросійські бойовики

За останню добу відзначається збільшення обстрілів на Донбасі з боку окупантів

Впродовж останніх діб на Донбасі відзначається різке загострення ситуації, причиною якого стала активізація обстрілу проросійських бойовиків на сході України. Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Після підриву 23.04.2017 р на міні автомобіля спостерігачів СММ ОБСЄ, активність російсько-терористичних військ на Донбасі на дві доби знизилася, після чого впродовж останніх діб зазначається нове різке загострення ситуації", - написав Тимчук.

Він додав, що разом з різким збільшенням обстрілу окупантами українських позицій і цивільних об'єктів, відзначається активізація на окремих ділянках снайперів і ДРГ противника, а також перекидання до переднього краю і формування нових мобільних вогневих груп.

Нагадаємо, за минулу добу російсько-терористичні війська 65 разів обстріляли позиції Збройних сил України в зоні антитерористичної операції (АТО) на Донбасі, в результаті чого загинули троє українських військовослужбовців, четверо поранені.