ua en ru

На Донбасі офіцер РФ побив підлеглого за відмову продовжувати контракт на проходження служби

На Донбасі офіцер РФ побив підлеглого за відмову продовжувати контракт на проходження служби Фото: бойовики на Донбасі (ednist.info)

Це викликало обурення особового складу підрозділу

На окупованому Донбасі російський офіцер побив підлеглого за відмову підписувати новий контракт на проходження служби. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, у підрозділах військових РФ на Донбасі продовжує зростати невдоволення діяльністю російської окупаційної влади та методами управління кадрових офіцерів ЗС РФ.

"24 червня ц.р. під час проведення виховної бесіди, пов’язаної з відмовою підписувати новий контракт на проходження служби, командир 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК зламав ніс одному з підлеглих військовослужбовців, що викликало обурення особового складу підрозділу", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у районі проведення антитерористичної операції на Донбасі українські військовослужбовці знешкодили диверсійно-розвідувальну групу бойовиків, унаслідок чого було ліквідовано двох терористів, ще чотирьох - узято в полон. За даними штабу АТО, серед полонених було виявлено ще одного представника РФ із Алтайського краю.