ua en ru

Сили АТО знешкодили ДРГ бойовиків, 2 ліквідованих, 4 полонених

Сили АТО знешкодили ДРГ бойовиків, 2 ліквідованих, 4 полонених Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/ato news)

Серед загиблих і полонених є військовослужбовці-громадяни Росії

У районі проведення антитерористичної операції на Донбасі українські військовослужбовці знешкодили диверсійно-розвідувальну групу бойовиків, унаслідок чого було ліквідовано двох терористів, ще чотирьох - узято в полон. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Унаслідок вжитих заходів чотирьох бойовиків було затримано, а ще двох: командира та одного з диверсантів, які чинили злісний опір бійцям сил АТО - ліквідовано. Загиблий командир групи був громадянином Російської Федерації, родом із міста Кірова", - йдеться в повідомленні.

За даними штабу, серед полонених було виявлено ще одного представника РФ із Алтайського краю.

"Під час затримання було вилучено зброю ПКМ - 2 одиниці, СВД - 2 одиниці, АК-74 - 2 одиниці РПГ- 26 - 1 одиниця", - доповіли у відомстві.

Важливо. В районі проведення АТО наші військові знешкодили ДРГ противника Військовослужбовцями Збройних Сил України, як...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 червня 2017 р.

Там також додали, що нині розпочато слідчі дії, а військовою прокуратурою сил АТО здійснюється процесуальне керівництво.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення АТО на Донбасі минулої доби, 24 червня 2017 року, загинуло двоє військовослужбовців Збройних Сил України, трьох військових поранено.