ua en ru

На Донеччині двоє бойовиків підірвалися на власному мінному полі, - розвідка

На Донеччині двоє бойовиків підірвалися на власному мінному полі, - розвідка Фото: бойовики (twitter.com GirkinGirkin)

В результаті події один військовослужбовець загинув, ще один отримав важкі поранення

На Донбасі вчора, 14 листопада, двоє бойовиків підірвалися на власній міні. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Військовослужбовці інженерно-саперного підрозділу однієї з бригад т. н. 2 АК підірвалися на власній міні. Один військовослужбовець загинув, ще один отримав важкі поранення", - йдеться в повідомленні.

Крім того, 13 листопада, на замінованій ділянці підірвався вантажний автомобіль бойовиків, що перевозив особовий склад. Транспортний засіб відновленню не підлягає, поранених вивантажили біля лікувального закладу.

Нагадаємо, на початку листопада на підконтрольній самопроголошеної "Луганської народній республіці" території бойовики підірвали на своєму мінному полі, в результаті чого загинула одна людина і троє поранені.

"В результаті нехтування правилами безпеки на інженерних роботах з обладнання передових позицій на власному мінному полі підірвалися четверо бойовиків так званого 2 АК. Один з них загинув, троє поранені", - повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.