ua en ru

На Донбасі за день поранено двох українських військових, - ООС

На Донбасі за день поранено двох українських військових, - ООС Ілюстративне фото (flickr.com/ministryofdefenceua)

На Донбасі зафіксовано вісім обстрілів з боку проросійських бойовиків

У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за день, 7 вересня 2018 року, поранено двох українських військових. Про це йдеться у повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Як зазначається, станом на 18 годину вечора на Донбасі зафіксовано вісім обстрілів з боку проросійських бойовиків. Зокрема, бойовики вели обстріли з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї. Разом з тим, зазначається, що забороненого мінськими домовленостями озброєння бойовики не застосовували.

Сьогодні під обстрілами бойовиків опинилися українські позиції в районі Щастя, Кримського, Катеринівки, Південного, Гнутового та Водяного.

"Внаслідок обстрілів двоє військовослужбовців об'єднаних сил отримали поранення. Ситуація в районі проведення операції об’єднаних сил залишається контрольованою", - йдеться у повідомленні.

На Донбасі за день поранено двох українських військових, - ООС

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що сьогодні о третій годині ранку бойовики обстріляли Кримське (Луганська область) із забороненої мінськими угодами зброї. Крім того, повідомлялося, що бойовики розгортають безпрецедентну кількість важкої техніки озброєння на Донбасі.