ua en ru

На Донбасі бойовики демонтують обладнання шахт, - розвідка

На Донбасі бойовики демонтують обладнання шахт, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

Обладнання демонтують з метою здачі його на металобрухт

Бойовики на Донбасі демонтують обладнання шахт з метою подальшої здачі його на металобрухт. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України Facebook.

"У 6 окремому мотострілецькому полку (Кадіївка) 2 АК військовослужбовці групами по 2-3 людини зі зброєю з'являються в громадських місцях, порушують правопорядок у нетверезому стані, скоюють крадіжки в торгових точках і особистого майна місцевих жите Триває розкрадання російськими військовослужбовцями майна промислових об'єктів на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей Ремонтні підрозділи 7 окремої мотострілкової бригади (Брянка) 2 АК проводять демонтаж обладнання з метою подальшої здачі в металобрухт", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що, зокрема, такі роботи проводяться на території шахти "Ударник" Державного підприємства "Сніжнеантрацит" (м. Чистякове)

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей станом на 24 березня Командуванню росій...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 24 березень 2017 р.

Нагадаємо, вчора в Луганській області диверсійно-розвідувальна група частково підірвала міст між шахтою "Батьківщина" і хутором Вільний, правоохоронці кваліфікували цей інцидент як теракт.