ua en ru

На Донбасі бойовики активізували агітацію серед місцевих жителів, - розвідка

На Донбасі бойовики активізували агітацію серед місцевих жителів, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Бойовики агітують місцеве населення на Донбасі вступати в їхні ряди

На Донбасі керівництво самопроголошених Донецької та Луганської "народних республік" активізувало агітацію місцевого населення вступати в ряди бойовиків. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"На тлі занепаду економіки т. н. "ДНР/ЛНР" російським окупаційним командуванням активізовані агітаційні заходи серед цивільного населення, спрямовані на поповнення людськими ресурсами з'єднань та частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що бойовики використовують метод залякування місцевого населення "терористичними діями" збройних сил України.

"Незважаючи на загальне зниження інтенсивності обстрілу на лінії зіткнення, противник у своїй пропагандистській діяльності використовує методи залякування мешканців тимчасово окупованих територій т. н. "терористичними діями ЗС та інших військових формувань України", - повідомляє розвідка.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 8 липня На тимчасово окупован...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 8 липня 2017 р.

Нагадаємо, вчора розвідка повідомляла, що на окупованому Донбасі тривають випадки дезертирства серед проросійських бойовиків.