ua en ru

Під будинком замголови Миколаївської ОДА виявили тунелі з коштовностями та "чорною бухгалтерією"

Під будинком замголови Миколаївської ОДА виявили тунелі з коштовностями та "чорною бухгалтерією" Фото: тунелі під будинком замголови Миколаївської ОДА

Наразі відкрито кримінальне провадження

Під будинком замголови Миколаївської обласної державної адміністрації Миколи Романчука Служба безпеки України виявила мережу тунелів з коштовностями, антикваріатом та "чорною бухгалтерією". Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ у Facebook.

"Високопосадовець зберігав вдома валізу з 300-ми тисячами доларів США та велику кількість ювелірних виробів. Під будівлею співробітники спецслужби виявили мережу тунелів, в яких знаходилися сейфи із золотими злитками, старовинними іконами, антикваріатом, столове срібло. У сейфах також зберігалася "чорна бухгалтерія", яка доводить проведення корупційних оборудок", - йдеться у повідомленні.


Також зазначається, що наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час обшуку в домоволодінні першого заступника голови Миколаївської ОДА Миколи Романчука було виявлена валіза, в якій знаходилися готівкові кошти на суму в кілька сотень тисяч доларів США, золоті прикраси і фашистські хрести.