ua en ru

На посаду директора Держбюро розслідувань претендують 3 кандидата

На посаду директора Держбюро розслідувань претендують 3 кандидата Фото: Держбюро розслідувань запрацює у 2017

Конкурсна комісія прийняла рішення дозволити кандидатам подавати заяви на кілька посад одночасно

Три кандидати претендують на посаду директора Державного бюро розслідувань. Про це сказав головуючий член комісії Роман Майданик під час засідання конкурсної комісії по проведенню конкурсу на вступ на посаду директора Держбюро розслідувань, першого заступника і заступника, а також керівників територіальних органів і начальників підрозділів центрального апарату, передає корреспондетн РБК-Україна.

"станом на сьогоднішній день ми маємо три заяви від заявників на цей конкурс. На сьогоднішній день відсутні скарги від осіб, які бажають взяти участь у конкурсі",- сказав Майданик.


За його словами, найбільш поширеними питаннями, які виникають у заявників - можливо претендувати в рамках конкурс на дві посади, а також щодо оформлення определеннх документів для надання на розгляд конкурсної комісії.

Крім того, комісія прийняла рішення дозволити кандидатам подавати заяви на кілька посад одночасно. Однак на кожну посаду претендент повинен написати окрему заяву, але незалежно від кількості поданих заяв, достатньо надати в комісію один пакет документів.

Нагадаємо, раніше заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова повідомила, що заробітна плата директора Державного бюро розслідувань складе 44 тисячі гривень.