ua en ru

Долгополов вперше з 2012 року зіграє в третьому раунді Australian Open

Долгополов вперше з 2012 року зіграє в третьому раунді Australian Open Фото: Олександр Долгополов (twitter.com/AustralianOpen)

Українець обіграв австралійського тенісиста Меттью Ебдена

Український тенісист Олександр Долгополов вийшов до третього раунду Відкритого чемпіонату Австралії (Australian Open). Про це повідомляється на сайті змагань.

Українець в трьох сетах обіграв 78 ракетку світу австралійця Меттью Ебдена - 7:6 (0), 6:3, 6:4.

Український тенісист вже втретє в кар'єрі зіграє на цій стадії турніру. Востаннє це трапилося у 2011 році. Тоді українець дійшов до чвертьфіналу, де поступився шотландському тенісисту Энди Маррею.

За вихід в 1/8 українець посперечається з представником Аргентини Дієго Шварцманом, який займає 26 місце в світовому рейтингу. Матч відбудеться в п'ятницю, 19 січня.

Переможець цього поєдинку в четвертому раунді зіграє проти іспанця Рафаеля Надаля (Іспанія, 1) або представника Боснії і Герцеговини Даміра Джумхурія (28).

Нагадаємо, раніше в третє коло Australian Open пробилися українські тенісистки Еліна Світоліна, Катерина Бондаренко і Марта Костюк.

Четверта представниця України на Australian Open Леся Цуренко зіграє у четвер, 18 січня. Вона битиметься з польською тенісисткою Агнешкою Радванська, що займає на даний момент 35 позицію в рейтингу.