ua en ru

Три українки вийшли у третє коло Australian Open

Три українки вийшли у третє коло Australian Open Фото: тенісний корт (twitter.com/AustralianOpen)

Дві з них зіграють між собою

Українські тенісистки Еліна Світоліна, Катерина Бондаренко і Марта Костюк пробилися до третього кола Australian Open. Про це повідомляється на сайті змагань.

Еліна Світоліна здобула перемогу над чешкою ​​Катержіною Синяковою - 4:6, 6:2, 6:1. Ця перемога стала другою для першої ракетки України в очних протистояннях з представницею Чехії.

У наступному раунді українська тенісистка зіграє зі своєю 15-річною співвітчизницею Мартою Костюк, яка у другому колі вибила з боротьби Олівію Роговську з Австралії з рахунком 6:3, 7:5.

Зазначимо, що перемога над Роговською допоможе юній тенісистці піднятися відразу в топ-250 світового рейтингу.

Катерина Бондаренко обіграла росіянку Анастасію Павлюченкова з рахунком 6:2, 6:3. У наступному турі українка зіграє проти Магдалени Рибарикової зі Словаччини. Статистика особистих зустрічей 2-2, свій останній очний поєдинок дівчата провели ще в 2011 році.

Трохи пізніше зіграє свій матч проти австралійця Метью Ебдена проведе єдиний представник України на турнірі серед чоловіків Олександр Долгополов.

Четверта представниця України на Australian Open Леся Цуренко зіграє у четвер, 18 січня. Вона битиметься з польською тенісисткою Агнешкою Радванська, що займає на даний момент 35 позицію в рейтингу.

Нагадаємо, українська тенісистка Марта Костюк стала наймолодшою переможницею першого кола Australian Open за останні 22 роки.