ua en ru

Добкін збирається в цілях безпеки вивозити сім'ю з Харкова

Добкін збирається в цілях безпеки вивозити сім'ю з Харкова Фото: Михайло Добкін

Торік сім'я Добкіна "евакуювалася" три рази

Народний депутат України від "Опозиційного блоку" Михайло Добкін прокоментував факт штурму його будинку у Харкові збройних активістів. Нардеп не виключив, що в цілях безпеки буде вивозити сім'ю з Харкова, повідомляє місцевий телеканал "АТН".

Зокрема Добкін розповів, що на момент нападу його вдома не було й нападу піддалися його малолітні дочки. Також нардеп засумнівався в тому, що міліції вдасться знайти винних.

"За збігом обставин я опинився сьогодні поза домом. Весь цей час вдома були дві мої доньки: одній 5 років, другий - 8. Звуки від вибухпакетів, що розриваються, та інших піротехнічних пристосувань, які металися цими бойовими півнями через мій паркан, перевищував допустимі і недопустимі норми плюс димові шашки, які знаходяться у мене у дворі... вони всі військові. Не думаю, що міліція знайде винних, тому що винні не ті, хто сюди прийшов... їм сказали вони пішли. Винні - ті, хто спланував", - заявив він.

Крім того Добкін розповів, що торік його сім'я "евакуювалася" тричі.

Я не маю права піддавати їх життя небезпеці. Швидше за все буду вивозити. Торік моя сім'я евакуювалася три рази. Вони в мене вже звикли", - зазначив Добкін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що активісти "Азова" провели акцію біля будинку Добкіна і повісили на будинку Добкіна табличку "вул. Беркута".

Міліція кваліфікувала цей факт як хуліганство.