ua en ru

Добкін звинувачує Авакова і Райнін в нападі на його будинок

Добкін звинувачує Авакова і Райнін в нападі на його будинок Фото: Михайло Добкін

Сьогодні група активістів штурмувала будинок Добкіна в Харкові

Народний депутат, член парламентської фракції Опозиційного блоку Михайло Добкін звинувачує міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова і губернатора Харківської області Ігоря Райніні в нападі на його будинок у Харкові. Про це повідомляє прес-служба Опозиційного блоку.

"Близько 10:00 група людей, більшість з яких були у камуфляжній формі і масках, напала на будинок, в якому знаходився я, моя дружина і двоє молодших дітей. Протягом близько 40 хвилин нападники намагалися проникнути в будинок. Розбили камери відеоспостереження, кидали на територію димові шашки, петарди та іншу піротехніку. На території виникла пожежа, яку вдалося погасити безпосередньо під час штурму", - розповів Добкін.

Як повідомляється, за словами народного депутата, нападники перекрили провулок, який веде до будинку, і не пропускали міліцію, журналістів та інших людей. Потім, "як по команді", вони звільнили дорогу і почали залишати місце події, але міліціонери навіть не намагалися когось затримати.

"Я не сумніваюся, що до сьогоднішніх подій причетні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін, без яких не обходиться жодна подібна акція в Харкові. Людей в балаклавах підвозили до будинку спецавтомобілі, що належать" Громадянському корпусу Азов" і "Східному корпусу"! Учасники шабашу тримали в руках прапори цих підрозділів. А вони є підрозділами МВС. Якщо їх техніка і символіка використовувалися сьогодні, то без команди Авакова або його найближчого оточення не обійшлося", - підкреслив Добкін.

Нагадаємо, раніше Добкін заявляв, що на момент нападу його вдома не було й нападу піддалися його малолітні дочки.