ua en ru

У ДНР посилили заходи щодо виявлення "українських диверсантів" на важливих об'єктах, - ІС

У ДНР посилили заходи щодо виявлення "українських диверсантів" на важливих об'єктах, - ІС Фото: Дмитро Тимчук

Працівників підприємств мають намір в черговий раз перевірити на предмет зв'язку з СБУ

У самопроголошеній "Донецькії народній республіці" посилили заходи щодо виявлення "українських диверсантів" на об'єктах критичної інфраструктури. Про це йдеться в повідомленні координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука у Facebook.

Повідомляється, що в ДНР заходи по виявленню "українських диверсантів" придбали новий напрямок. Зокрема, представників місцевої "влади" і "силовиків" зобов'язали вжити усі заходи щодо забезпечення безпеки та знешкодження "диверсійних груп і агентури" СБУ та української військової розвідки на об'єктах критичної інфраструктури.

"За даними "МГБ", на багатьох об'єктах критичної інфраструктури в окупованих районах Донецької області діють "саботажники і агенти українських спецслужб" (як приклад наводиться Старобешівська ТЕС, хоча конкретні приклади "саботажу" і "диверсій" не вказуються). Планується в черговий раз "посилити охорону" енергетичних об'єктів, провести "перевірку персоналу на предмет зв'язку з українськими спецслужбами", а також організувати охорону важливих у військовому відношенні мостів, шляхопроводів, доріг і підприємств", - додав Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». Вдоль линии фронта на Донбассе фиксируется новый участок, на ...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 18 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Запоріжжі засудили двох диверсантів за спробу влаштувати аварію поїзда.