ua en ru

ДНР має намір відкрити свої "представництва" у країнах ЄС, - Тимчук

ДНР має намір відкрити свої "представництва" у країнах ЄС, - Тимчук Фото: ДНР має намір відкрити "представництва" в ЄС (УНІАН)

До 1 вересня планується відкрити "представництво" у Франції

"Міністерство закордонних справ ДНР" активізувало роботу по створенню "представництв республіки" в країнах Європейського Союзу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

"Міністерство закордонних справ ДНР" на виконання вказівки кураторів з ФСБ РФ і А. Захарченко, активізувало роботу по створенню так званих "представництв республіки" в країнах ЄС", - написав Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». В ходе обстрелов и провокаций российскими оккупационными войс...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 10 серпня 2017 р.

За його словами, на даний момент найбільш активно йде організація відкриття "представництва ДНР" у французькому місті Марсель, яке бойовики розраховують відкрити до 1 вересня цього року.

Нагадаємо, раніше Тимчук повідомляв про те, що "прикордонники" ДНР/ЛНР навмисне псують паспорти українців при проходженні КПВВ.

При проходженні КПВВ на Донбасі вони навмисне ставлять штампи з гербами псевдореспублик в паспорти громадян, що виїжджають з окупованих територій.