ua en ru

У ДНР можуть "заарештувати" ще 4 працівників військової частини Нацгвардії в Маріуполі, - нардеп

У ДНР можуть "заарештувати" ще 4 працівників військової частини Нацгвардії в Маріуполі, - нардеп Фото: у ДНР можуть "заарештувати" ще 4 працівників військової частини Нацгвардії в Маріуполі

Відвідування окупованих територій співробітниками Нацгвардії є загрозою нацбезпеці України

У самопроголошеній "Донецької народній республіці" можуть "заарештувати" ще 4 працівників військової частини Національної гвардії України в Маріуполі. Про це на своїй сторінці в Facebook написав перший заступник голови комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, народний депутат Семен Семенченко.

"Прізвища керівництву частини, керівництву Нацгвардії, прикордонної служби, СБУ відомі. Проте до цих пір ніяких заходів до запобігання подібних інцидентів командуванням Нацгвардії, СБУ, Прикордонної служби не прийнято", - зазначив нардеп.

"Відвідування окупованих територій працівниками Національної Гвардії України, які мають доступ, у тому числі до службової інформації, можуть бути завербовані російськими спецслужбами або захоплені для подальшого обміну на російських найманців і диверсантів - загроза національній безпеці України", - підкреслив Семенченко.

За словами нардепа, це питання буде розглянуто на найближчому засіданні комітету ВР з питань національної безпеки і оборони.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ДНР затримали медсестру, яка працювала у військовій частині Нацгвардії в Маріуполі