ua en ru

Дніпряни грають на виїзді краще, ніж удома, - тренер "Дніпра"

Дніпряни грають на виїзді краще, ніж удома, - тренер "Дніпра"

Старший тренер "Дніпра" Олександр Іванов, який керував командою у грі проти "Аякса", знав, що його команда впорається із завданням виходу в чвертьфінал Ліги Європи, повідомляє сайт УЄФА.

"Відразу скажу, що останній раз ми зідзвонювалися з Мироном Богдановичем в районі 12 години дня. Визначили останні аспекти перед матчем. Ну, а після гри до нього не додзвонитися, мабуть відключив телефон і ми не зв'язувалися. По заміні. У перерві запитав, хто як себе почуває і Коноплянка сказав, що у нього судоми. Планувалася інша заміна, але Женя, зробивши величезний обсяг роботи, сам попросив заміну. Добре, що так склалося", - сказав Іванов.

"Можете вірити, можете ні, але був спокійний. Суперник не знав, що "Дніпро"грає на виїзді в єврокубках краще, ніж удома. На "Олімпійському" немає тієї підтримки вболівальників, ні хорошої якості поля і нам цікавіше грати в гостях. До останнього вірив, що повинні забити супернику потрібно буде оголити тили. Так воно і сталося. Після цієї перемоги нам вже все одно з ким грати", - додав наставник.

Нагадаємо, "Дніпро" програв матч 1:2, але пройшов за рахунок виїзного голу.