ua en ru

У Дніпропетровській області суд повернув землі вартістю більше 11 млн гривень

У Дніпропетровській області суд повернув землі вартістю більше 11 млн гривень Фото: cуд ухвалив рішення на користь держави (Pixabay)

Земля знаходилася в незаконній суборенді

Господарський суд Дніпропетровської області постановив звільнити 37,4 га землі державної форми власності вартістю більше 11 млн гривень, яка знаходилася в незаконній суборенді. Про це повідомила прокуратура області.

"Господарським судом Дніпропетровської області розглянуто позовну заяву Синельниківської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області до державного професійно-технічного навчального закладу та сільськогосподарського товариства про визнання недійсним договору суборенди землі державної форми власності та зобов’язання звільнити земельну ділянку", - говориться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше суд повернув незаконно відчужену земельну ділянку площею 1204 га у місті Чугуїв Харківської області. Повідомлялося, що земля використовуватиметься для покращення бойової підготовки військовослужбовців Сухопутних військ Збройних сил України.