ua en ru

Суд повернув Міноборони понад 1200 га земель в Чугуєві

Суд повернув Міноборони понад 1200 га земель в Чугуєві Фото: військовий полігон (mil.gov.ua)

Йдеться про ділянку загальновійськового полігону

Спільними заходами представників юридичної служби Міністерства оборони України та військової прокуратури Харківського гарнізону до сфери управління Міністерства оборони України повернуто незаконно відчужену земельну ділянку площею 1204 гектарів у місті Чугуїв Харківської області. Про це повідомляє прес-служба оборонного відомства.

"Постановою Харківського апеляційного господарського суду скасовано рішення Господарського суду Харківської області та ухвалено нове рішення, яким повернуто зазначену земельну ділянку загальновійськового полігону", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що у зв’язку з набранням законної сили судовим рішенням сплановано заходи щодо фактичного повернення земельної ділянки до сфери управління Міноборони, яка використовуватиметься за цільовим призначенням для покращення бойової підготовки військовослужбовців Сухопутних військ Збройних Сил України.

За даними відомства, робота щодо юридичного захисту інтересів міністерства триває.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ заарештувала земельні ділянки, які незаконно відібрали в Київської гідроелектростанції.