ua en ru

У Дніпропетровській області в результаті ДТП загинули 3 людини, ще 2 поранені

У Дніпропетровській області в результаті ДТП загинули 3 людини, ще 2 поранені Фото: ДТП у Дніпропетровській області

Винуватцю ДТП загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі

У Дніпропетровській області в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) загинули три людини, ще двоє поранені. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Як зазначається, водій автомобіля Mitsubishi Pajero Sport, рухаючись по не введеній в експлуатацію дорозі, не надав перевагу автомобілю "ВАЗ 2104", який рухався по головній дорозі, та врізався у бокову частину автомобіля "ВАЗ".


"В результаті дорожньо-транспортної пригоди пасажири автомобіля "ВАЗ", жителі м. Дніпродзержинська - 54-річна жінка, 25-річна дівчина та 6-річна дитина, загинули на місці. 33-річний водій цього ж автомобіля та його 27-річна пасажирка доставлені до реанімаційного відділення лікарні", - йдеться у повідомленні.

У Дніпропетровській області в результаті ДТП загинули 3 людини, ще 2 поранені

Фото: ДТП у Дніпропетровській області

Повідомляється, що винуватцю ДТП вручено письмове повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

У Дніпропетровській області в результаті ДТП загинули 3 людини, ще 2 поранені

Фото: у Дніпропетровській області в результаті ДТП загинули 3 людини

"Водій автомобіля Mitsubishi затриманий в порядку ст. 208 КПКУ. Йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3-х років", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Полтаві 8 травня близько 11:00 сталася автомобільна аварія на розі вулиць Шолом-Алейхема - Панянки, яка призвела до загибелі однієї дитини та травмування п’ятьох людей.