ua en ru

ДТП у Полтаві: загинула п'ятирічна дівчинка, ще 5 осіб травмовано

ДТП у Полтаві: загинула п'ятирічна дівчинка, ще 5 осіб травмовано Фото: наслідки автоаварії

Автомобільна аварія сталася на розі вулиць Шолом-Алейхема - Панянки 8 травня

У Полтаві 8 травня близько 11:00 сталася автомобільна аварія на розі вулиць Шолом-Алейхема - Панянки, яка призвела до загибелі однієї дитини та травмування п’ятьох людей. Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Полтавській області.

За попередньою інформацією, зіткнулися два легкові автомобілі: "Опель Комбо", під керуванням 44-річного водія, жителя с. Розсошенці, та "Фольксваген Пассат", під керуванням 47-річного полтавця.


"Унаслідок ДТП п’ятирічна дівчинка отримала тяжкі травми й померла під час транспортування до лікарні в кареті швидкої медичної допомоги. Також травмовано ще п’ятеро дорослих осіб", - йдеться в повідомленні.

Наразі правоохоронці з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди. За цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Нагадаємо, на 202 км автошляху "Київ-Харків" у Лубенському районі Полтавської області 2 травня близько 16:00 сталася автомобільна аварія, внаслідок якої 7 людей отримали травми різної ступені важкості.