ua en ru

У Дніпропетровській області сталася масштабна ДТП за участю 10 авто

У Дніпропетровській області сталася масштабна ДТП за участю 10 авто Фото: у Дніпропетровській області сталася масштабна аварія (facebook.com/Kyivpastrans)

Аварія на мосту сталася через густий туман

У Кам'янському Дніпропетровської області на мосту сталася масштабна аварія за участю 10 автомобілів, передає місцевий сайт "Событие".

Повідомляється, що інцидент стався вранці на мостовому переході через річку Дніпро. У масштабній аварії через густий туман постраждали автомобілі Opel Vectra, Opel Vivaro, Cherry Tiggo, Volkswagen Passat, Chevrolet Niva, "Москвич", Lexus, Ford Sierra, "ЛАДА" та автобус ПАЗ. Водії не могли пояснити, через яке авто сталася аварія.

Також повідомляється, що за допомогою до медиків звернулися чоловік з черепно-мозковою травмою та жінка з забоєм ребер. Іншим учасникам ДТП допомога не знадобилася.

У Дніпропетровській області сталася масштабна ДТП за участю 10 автоУ Дніпропетровській області сталася масштабна ДТП за участю 10 автоУ Дніпропетровській області сталася масштабна ДТП за участю 10 автоУ Дніпропетровській області сталася масштабна ДТП за участю 10 автоУ Дніпропетровській області сталася масштабна ДТП за участю 10 авто

Фото: ДТП в Кам'янському

Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков назвав кількість ДТП в Україні за останні два роки. За його словами, за 9 місяців 2017 року сталося майже 117 тис. ДТП. За минулий рік зафіксовано 155 тис. аварій на дорозі.