ua en ru

Поліція виявила три схованки зі зброєю в Дніпропетровській області

Поліція виявила три схованки зі зброєю в Дніпропетровській області Фото: поліція (РБК-Україна)

Вилучені засоби ураження направлено на експертизу

У Дніпропетровській області виявили три схованки зі зброєю та боєприпасами. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції України.

Повідомляється, що поліція виявила закладку зброї на покинутій фермі в Нікополі, з якої вилучили 55 патронів різного калібру, 3 гранати Ф-1, 3 гранати РГД-5, 5 запалів до гранат, 5 протитанкових гранат, 1 сигнальну міну та 1 гранату ВОГ-17 до станкового гранатомета АГС-17.

Ще одну схованку виявили у Дніпрі в одній з недобудов.

"В недобудові на одній з вулиць Дніпра оперативники знайшли сумку. В ній виявлено 11 гранат ВОГ-17 до гранатомета АГС-17 і гранатомет РПГ-26", - йдеться в повідомленні.

Третю схованку виявили під бетонною плитою на покинутій фермі в селі Василівка Межівського району, з неї вилучили гранатомет РПГ-18 та гранату РГД-5. Усі виявлені боєприпаси, зброя і вибухові пристрої направлено на експертизу, відкрито кримінальні справи.

Поліція виявила три схованки зі зброєю в Дніпропетровській областіПоліція виявила три схованки зі зброєю в Дніпропетровській областіПоліція виявила три схованки зі зброєю в Дніпропетровській області

Фото: вилучену зброю

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Маріуполем виявили схованку з гранатами і вибухівкою.