ua en ru

У Дніпропетровській обл. за допомогою ДНК-експертизи ідентифіковано 314 загиблих у зоні АТО військових

У Дніпропетровській обл. за допомогою ДНК-експертизи ідентифіковано 314 загиблих у зоні АТО військових Фото: АТО на Донбасі

На сьогодні невпізнаними залишаються більше сотні бійців

У Дніпропетровській області за допомогою ДНК-експертизи ідентифіковано 314 загиблих у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) військових. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

"З початку АТО у Дніпропетровську область привезли тіла 1 407 захисників України. Рідні впізнали 834 з них. За допомогою ДНК-експертизи ідентифіковано 314 полеглих захисників. На сьогодні невпізнаними залишаються більше сотні бійців. Встановлення імен триває", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, військових, особу яких встановити не вдається, ховають на Краснопільському кладовищі у Дніпрі, на якому наразі поховано 293 невідомих солдата. Зазначається, що імена 165 з них наразі вже встановлено.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО на Донбасі за минулу добу, 7 лютого, в результаті бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, шість отримали поранення і бойові травми.