ua en ru

"Дніпропетровськгаз" в минулому році приєднав до газових мереж 85 об'єктів

"Дніпропетровськгаз" в минулому році приєднав до газових мереж 85 об'єктів Газовий вентиль (dtek.com)

АТ "Дніпропетровськгаз" протягом минулого року приєднало до системи газопостачання 85 нових об'єктів, серед яких 68 побутових і 17 комунально-побутових. Компанія виконала 23 стандартних приєднання і 62 нестандартних.

Про це повідомляє прес-служба "Дніпропетровськгазу".

Підприємство у 2021 році планує приєднати до газорозподільних мереж близько 100 нових споживачів. За словами прес-служби, компанія пропонує клієнтам скористатися унікальним сервісом комплексного приєднання "під ключ". Послуга передбачає синхронне виконання зовнішнього і внутрішнього підключення, експертний супровід, індивідуальний підбір і установка газового обладнання, гарантійне та технічне обслуговування.

"В минулому році клієнтами нашої компанії стали 85 нових споживачів, які приєдналися до газових мереж регіону, - говорить директор по капітальному будівництву АТ "Дніпропетровськгаз" Максим Бойко. - І це не дивно, адже "Дніпропетровськгаз" надійний партнер по газифікації об'єктів будь-якої складності. Наші фахівці є експертами на ринку у здійсненні стандартного і нестандартного підключення. Ми працюємо виключно з сертифікованими матеріалами, застосовуючи сучасне обладнання під час монтажно-будівельних робіт".

Щоб приєднатися до газових мереж, замовник повинен звернутися в 104.ua Клієнтський простір. Клієнт подає заяву, заповнює опитувальний лист і укладає договір. Далі за виконанням робіт стежить персональний менеджер, який про все інформує клієнта безпосередньо до введення об'єкта газопостачання в експлуатацію з подальшим пуском газу.

"Нагадуємо, що підключення до системи газопостачання регламентується правилами Кодексу ГРМ. Якщо документи в порядку, протягом 10 робочих днів з моменту реєстрації заяви замовник отримує від газорозподільної компанії проекти договорів, технічних умов і відповідні рахунки. Роботи по стандартному приєднанню об'єкта або земельної ділянки виконуються протягом 90 днів з моменту надання необхідних документів та оплати послуг", - йдеться в повідомленні.