ua en ru

"Дніпропетровськгаз": понад 700 клієнтів замовили реконструкцію системи газопостачання

"Дніпропетровськгаз": понад 700 клієнтів замовили реконструкцію системи газопостачання Фото: газовий вентиль (gazUA-104.ua)

За 2021 рік фахівці АТ "Дніпропетровськгаз" виконали понад 700 робіт з реконструкції мереж газопостачання. Замовниками послуги стали як фізичні, так і юридичні особи. Найбільше звернень було напередодні опалювального сезону.

Про це повідомляє прес-служба "Дніпропетровськгазу".

Найчастіше йшлося про заміну застарілого газового обладнання на нове та енергоефективне, зміну його місця розташування, встановлення сучасних вимірювальних приладів та заміну вузлів обліку газу.

"Фахівці АТ "Дніпропетровськгаз" мають не тільки всі необхідні дозвільні документи, а й працюють з сучасним спеціалізованим обладнанням. Компанія надає комплексну послугу з реконструкції, що дозволяє значно заощадити час і кошти споживачів. Вартість послуги не фіксована і розраховується індивідуально для кожного клієнта згідно розробленої та узгодженої проектно-кошторисної документації", – говорить директор з капітального будівництва АТ "Дніпропетровськгаз" Максим Бойко.

У прес-службі зазначили, що реконструкція проводиться в кілька етапів і передбачає: підготовку технічних умов, виготовлення проектно-кошторисної документації, виконання будівельно-монтажних робіт (демонтаж/монтаж мережі), перевірку на міцність, герметичність нового газопроводу, прийом в експлуатацію і пуск газу.

"Для замовлення цієї послуги необхідно звернутися в 104.ua Клієнтський простір з відповідною заявою. Персональні менеджери нададуть професійну консультацію з реконструкції, допоможуть індивідуально підібрати газове обладнання, а також можуть запропонувати пакетну заміну газового обладнання (опалювальних приладів та водонагрівачів): комплексна послуга 8500 передбачає проведення реконструкції та встановлення нового обладнання", - йдеться в повідомленні.

Послуга реконструкції системи газопостачання може включати: зміну місця розташування газового обладнання (лічильника, котла, колонки тощо), внутрішніх газових мереж, заміну газових приладів або встановлення додаткових. У компанії нагадали, що самовільно втручатися в газові мережі категорично заборонено. Здійснювати реконструкцію повинні виключно фахівці, які мають дозвіл на виконання газонебезпечних робіт.