ua en ru

У Дніпропетровську 17 січня почне працювати патрульна поліція

У Дніпропетровську 17 січня почне працювати патрульна поліція Фото: Борис Філатов

У МВС очікують поліпшення криміногенної обстановки в місті після початку роботи патрульної служби

Дніпропетровську, в неділю, 17 січня 2016 р., буде запущена патрульна поліція. Про це написав мер міста Борис Філатов в Facebook.

"Тільки вийшов з МВС. Був на прийомі у Арсена Авакова і Хатии Деконаидзе. У неділю запускаємо в Дніпрі патрульну поліцію!" - заявив Філатов.

Він зазначив, що міська влада надали допомогу нової поліції з розміщенням та ремонтом приміщень.

"І надалі будемо допомагати. Всім, чим можемо.Вже намічений план спільної взаємодії по боротьбі з незаконними МАФами, пунктами прийому металобрухту, викраденням люків, лівневок і кабелів Укртелекому", - заявив мер.

Тільки вийшов з МВС. Був на прийомі у Арсен Аваков і Хатии Деканоїдзе.У неділю запускаємо в Дніпрі патрульну полі...

Опубліковано Borys Filatov 14 січня 2016 р.

В МВС очікують поліпшення криміногенної обстановки в місті після початку роботи патрульної служби.

"Ми очікуємо в найближчі дні виходу на вулиці міста Дніпропетровська патрульної служби поліції, що значно поліпшить покриття території оперативними співробітниками - це безумовно позитивно вплине на попередження й розкриття злочинів", - зазначив начальник ГУНП у Дніпропетровській області Ігор Володимирович Репешко.

За його словами, взаємодії Головного управління з новим підрозділом Національної поліції патрульними були вжиті всі необхідні заходи, щоб патрульні змогли працювати ефективно.

"Ми розробили комплекс заходів у відповідності з якими в кожному відділенні поліції буде працювати три слідчо-оперативні групи, які зможуть оперативно виїжджати на місце злочину. Відкрили поліцейські ділянки, що також покращить співпрацю з патрульними", - додав начальник ГУНП.