ua en ru

У Дніпрі затримали чоловіка з наркотиками на три мільйони гривень

У Дніпрі затримали чоловіка з наркотиками на три мільйони гривень Фото: поліція (instagram.com/security_ua)

Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі

У Дніпрі затримали наркоділка під час обшуку його квартири на ж/м Тополя-1 працівники управління протидії наркозлочинності виявили більше кілограма метадону, літр концентрату з макової соломки та близько 200 грам прекурсор "ангідрид оцтової кислоти". Крім цього, 32-річний зловмисник зберігав кастет. Про це йдеться в повідомленні пресс-службы ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області.

Як повідомляється, приблизна ціна на "чорному ринку" вилучених речовин становить понад 3 мільйони гривень. Поліцейські з'ясували, що чоловік налагодив безконтактну схему збуту наркотиків через "закладки".

Зловмисникові інкримінують порушення ч. 2 ст. 307 КК і ч. ст 2. 263 (зберігання наркотичних засобів у великих розмірах; незаконне поводження зі зброєю). Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

У Дніпрі затримали чоловіка з наркотиками на три мільйони гривеньУ Дніпрі затримали чоловіка з наркотиками на три мільйони гривень

Фото: Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області

поки тривають Слідчі дії.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, ГФС запустила другий підрозділ для боротьби з незаконним переміщенням товарів та контрабанди.