ua en ru

У Дніпрі поліція затримала координатора зловмисників під час подій 9 травня

У Дніпрі поліція затримала координатора зловмисників під час подій 9 травня Фото: поліція

Координатора доставлено до обласної прокуратури

У Дніпрі поліція затримала чоловіка, який керував зловмисників під час подій 9 травня. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомила пресс-служба управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

"Ним виявився 27-річний місцевий мешканець з багатим кримінальним минулим. На відео, яке розповсюджено в мережі Інтернет, видно, що саме він, а не правоохоронець, надає команди та скеровує дії молодиків, які жорстоко побили ветеранів АТО", - сказано у повідомленні.

Співробітники кримінальної поліції спільно зі спецпризначенцями в м. Новомосковську встановили його місцезнаходження та доставили до прокуратури Дніпропетровської області для проведення слідчих дій.

У Дніпрі поліція затримала чоловіка, який керував «тітушками» під час подій 9 травня. Ним виявився 27-річний місцевий ме...

Опубліковано Національна поліція - Дніпропетровська область 12 травня 2017 р.

Нагадаємо, замначальника Головного управління Нацполіціі в Дніпропетровській області Олег Грозь заявив, що правоохоронними органами було встановлено 15 осіб, причетних до заворушень у Дніпрі 9 травня.

Раніше повідомлялося, що в рамках кримінального провадження, розпочатого за подіями в Дніпрі під час проведення святкових заходів 9 травня 2017 року, правоохоронці провели близько 20 обшуків і 19 упізнань осіб.