ua en ru

Дніпро - Наполі: Ми повинні показати все, на що здатні, - Рафаель Бенітес

Дніпро - Наполі: Ми повинні показати все, на що здатні, - Рафаель Бенітес Фото: Рафаель Бенітес

Тренер "Наполі" має намір пройти "Дніпро"

Тренер "Наполі" Рафаель Бенітес вважає, що його команда готова пройти "Дніпро" у півфіналі Ліги Європи, повідомляє сайт УЄФА.

"Нас чекає дуже відповідальний матч, і всі наші думки спрямовані на досягнення необхідного результату. Ми повинні показати все, на що здатні. Мій особистий досвід в єврокубках важливий, але перш за все мова йде про команду і гравців, які теж володіють певним досвідом. Ми завжди дуже ретельно вивчаємо наших суперників і свої дії, працюючи над тим, щоб не повторювати помилки. Цей матч не виключення, і ми з надією чекаємо завтрашнього вечора". - сказав Бенітес.

"Моє майбутнє в "Наполі" не залежить безпосередньо від результату цього протистояння. Тим не менше, всі ми максимально зосереджені на цій найважливішій грі і хочемо вийти у фінал Ліги Європи. Ми з усією повагою ставимося до "Дніпра". Ми побачили, на що здатна ця команда, дізналися її силу. Це непоступливий, чіпкий колектив, але я не бачу особливих приводів занадто переживати з приводу завтрашньої зустрічі. В останній грі ми завдали по воротах суперника більше 20 ударів. Якщо буде так само, то парочку голів ми точно заб'ємо. Думаю, нас це цілком влаштує", - додав іспанець.

Нагадаємо, матч "Дніпро" - "Наполі" відбудеться ввечері 14 травня, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.